Algemene info clubstructuur

Algemene info clubstructuur

SK Lochristi wordt geleid door een beheerraad welke echter slechts sporadisch hoeft samen te komen, in gevallen van noodgevallen of (Corona) crisis.

Verder laten de mensen van de beheerraad met een gerust gemoed de dagelijkse werking over aan het Dagelijks Bestuur. Zij staan in voor de algemene werking van de club, daarin specifiek naar de jeugd toe bijgestaan door een Jeugdbestuur. In beide zitten talloze vrijwilligers die zich met specifieke dan wel algemene zaken binnen de club bezig houden. Hoe de taakverdelingen juist zetten, kan u duidelijker zien door het organogram zelf even te bekijken.

Om het sportieve in zo goed mogelijke banen te leiden, komen we bij de sportieve cel en trainers terecht. Zij staan met hart en ziel en door weer en wind (zolang het mogelijk blijft toch) in voor de trainingen en begeleidingen van al onze aanstormende talenten van U6 tot en met U17.

In de hoop u hiermee wegwijs te hebben gemaakt in onze clubstructuur, nog even meegeven dat u met eventuele vragen uiteraard steeds contact kunt opnemen met ons. Hebt u een vraag/bemerking betreffende het sportieve, contacteer dan in eerste instantie de jeugdcoördinator van de betrokken bouw. Voor vragen over onze tornooien bent u aan het goede adres bij onze tornooiverantwoordelijke. Of er nog plaats is dan wel voor andere administratieve issues, graag de jeugdsecretaris contacteren. In zijn afwezigheid of onbeschikbaarheid kan ook de GC u eventueel verder helpen, hij staat ook in voor de opvolging van ongevallendossiers. En laatste strohalm als de rest u niet kan verder helpen is onze jeugdvoorzitter.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram